dimecres, 22 de setembre del 2021

Refugi de la Bòfia-Vulturó-Pedró dels 4 Batlles-Cap de la Gespeguera

Anem cap a Sant Llorenç dels Morunys i agafem la carretera que va cap al coll de Jou, d'aquí surt una pista que porta al Mal Pas, lloc que nosaltres no hi anirem, en arribar a la intersecció de camins agafarem el de la dreta que porta al refugi de la Bòfia (en molt mal estat), que està situat al pla de Bassies. El recorregut per pista és llarg i està en bastant bon estat, però millor anar amb un cotxe tot terreny o 4x4.
Des d'aquest punt caminarem uns metres fins trobar un pal indicador, deixem la pista que segueix recte, el camí no té pèrdua, passem pel planell de Coma Condesa, cap el Vulturó, (2349m) anem cap el Pedró dels 4 Batlles (2386m) on hi trobem tot un muntatge de panells on no si pot veure res, llavors en dirigim cap al Cap de la Gespeguera (2333m) i continuem una mica més ennlà, tot seguint la carena per arribar al Jou de la Gespeguera (2278m).
Desfem una mica el camí i baixem a la Coma Condesa per remuntar una mica fins a trobar el camí d'anada, en el Planell de Coma Condesa, i ja fem el mateix recorregut de tornada cap al cotxe.

 

FOTOGRAFIES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada