dissabte, 1 de juny del 2013

GORGES DE CARANÇÀ

Sortim de Sabadell direcció Puigcerdà, anem cap Bourg-Madame, seguim per la N-116, passem per Sallaigouse, Mont-Louis, arribem a Fontpedrosa.

Dissabte 1 de juny, des de l'aparcament, a Fontpedrosa, agafem un corriol que porta al camping, passem pel costat de la caseta d'informació, seguim el corriol que voreja el camping, tot seguint les marques grogues, arribem a un encreuament que porta cap al poble de Thués, nosaltres seguim les indicacions de les Gorges de Carançà, passem les gorges, amb les seves escales, passareles i ponts penjats,  i les mateixes marques ens porten al Refugi del Ras de Carançà, on passem la nit. S'ha de dir que aquest refugi és una mica precari, recorda els refugis d'abans.

Diumenge 2 de juny, sortim del refugi, a les 8 del matí, i seguim el GR10 que porta al coll Mitjà a 1830m., des del coll anem seguint les marques del GR10 fins arribar a un lloc que hi ha una gran bassa i on es pot arribar en 4x4 des del pobe de Prats de Balaguer, no baixem per la pista sinó que seguim un corriol que passa pel costat dret, fins arribar al castell que hi ha sobre el poble de Prats de Balaguer i des d'allà cap a Fontpedrosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada