divendres, 19 de juny del 2020

2020-06-20 TAGA de Ribas

Anem a fer el Taga de Ribas, però aquest cop sortirem des del poble de Bruguera, farem una mica de pista, que és la que porta al coll de Jou i que és transitable amb cotxe, fins a trobar un corriol que porta directa cap al coll, no l'havia fet mai i em va agradar molt.

Ens arribem fins el coll de Jou on hi trobem una sortida de Sisentons, i agafem el camí molt fresat que porta al Taga, no som els únics hi ha gent però sense ser excessiu, l'Àngel, tot pujant, va buscant carreretes i l'Antònia de quan en quan l'ajuda, a la baixada si dedicaran amb més entusiasme.

Arribem dalt del cim i aquí si que hi trobem força gent però podem guardar distàncies. La baixada fins el coll fem el mateix camí, però no baixem pel corriol degut a estar molt mullat i haver-hi molt rocam.





Dalt del TAGA
El Taga

dimarts, 16 de juny del 2020

2020-06-15. Les Agudes, Turó de l'Home

Sortim des de Santa Fe, anem cap al pla dels Ginebrons, i cap a la font de Brianço, i direcció les Agudes, ens parem a esmorzar, i tot acabar anem cap al Turó de l'Home, i des d'aquest punt seguim cap al Puig Sesolles, Turó Gros i fem la baixada per la Fageda Gran que ens portarà a la Font de Passavets i cap a Santa Fe.

dimecres, 10 de juny del 2020

2020-06-11 - LA MAQUINA DE TREN o ROCA MUR

Des de la Vall d'Horta fem un recorregut circular, passem per el coll de la Palomera, anem cap a Can Dalmau, aprofitem per veure l'Ermita de Sant Pere de Mur, Can Daví, coll de Gavatxos, la Màquina de Tren o Roca Mur, coll de les Comes i per la carena de Bonastre tornem on hem deixat el cotxe.
Hem tingut un temps gris però no ens hem mullat.

 

dimarts, 9 de juny del 2020

2020-06-09 - PUIG DE LA CREU (Castellar V.)

Agafem la pista ampla que puja cap al Puig de la Creu, anem trobant les fonts, primera i a peu de pista, la font dels Casots, la segona ja no es troba a peu de camí, entrem en un corriol i pocs metres en dins veiem la font dels Gossos, i continuem per la pista fins arribar a la bifurcació de camins on anem cap a la dreta, és la pista que ens portarà al Puig de la Creu.
La baixada la fem per l'altre costat, anant a buscar el camí que porta a la font de Can Gurri, passem per Can Padró i ja som a Castellar de nou.

dilluns, 1 de juny del 2020

2020-06-01. La Barata- Castellsapera.

Avui ja podem fer la primera caminada fora del nostre Municipi, tenint en compte els horaris establerts.

Deixem el cotxe a la Barata, fem una mica de carretera fins trobar un camí que surt de l'esquerra i que va cap al coll Estret, nosaltres anem cap al Castellsapera.