dijous, 12 de març del 2020

CAP de la GALLINA PELADA

Com cada dijous sortim a la muntanya, aquest cop anem a fer el Cap de la Gallina Pelada, amb en Jordi, la Mercè i el meu germà Martí, amb raquetes.
Hem fet el recorregut de la Font Freda, el començament no hi hem trobat neu però si una destrossa impressionant d'arbres, un cop passada la torrentera ja hem trobat la neu i amb molta quantitat.
Un recorregut d'una distància de 8,930 Kms., amb un desnivell de 735m.

Cap de la Gallina Pelada 2305m.

diumenge, 1 de març del 2020

CIRCULAR a Cal Pinsa

Amb cotxe anem al cremallera de Montserrat, on surt  una carretereta a mà dreta, cap al cementiri, anem seguint fins arribar en un revolt, sota el Mas d'El Piteu, allà hem aparcat.
Seguim la pista, molt ampla, passem per la font del Piteu, que la deixem a la nostra dreta, la font de la Dona Morta, girem a la dreta i anem seguint la pista, agafem un corriol a la nostra esquerra que ens porta a la carretera de Monistrol a Manresa, abans d'arribar-hi agafem una pista a la nostra dreta, l'anem seguint, hi ha molts trencalls i hem d'estar al cas amb el track que portem. Passem pel costat de moltes masies, algunes en bon estat i d'altres pràcticament ensorrades. Fem tota la volta, tornem fins a la font del Piteu i aquí agafem altre cop la pista que ens porta a la casa El Piteu i al cotxe.