dissabte, 29 de juny del 2019

EL CIMET (Ariège)

No us deixeu enganyar pel nom del pic "El Cimet" està situat en un recòndit indret de les valls d'Orlu, queda ben bé a sobre de l'estany de Naguilha, és una petita muntanya de 2424 metres, però molt estètica per la seva forma piramidal.
Hi hem accedit des d'Orgeix, amb cotxe fins el pla de l'Anyel Mort on hi ha un lloc per deixar el cotxe. És una muntanya molt poc freqüentada per la seva situació geogràfica però en mig d'un paisatge fantàstic.

dissabte, 22 de juny del 2019

TOSSETA DE L'ESQUELLA

Una bona colla d'amics que estem a la Cerdanya hem anat a fer un recorregut circular. Hem deixat els cotxes al Pla de Campllong, pel GR hem anat seguint el riu Duran fins al refugi lliure de J.Folch Girona (FEEC), des d'aquest punt hem girat cap a l'esquerra per anar seguint els estanys de Minyons, estany de la Portella, la portella d'Engorgs hi havia molta neu i hem pujat a la carena per un altre coll, i d'allà cap a la Tosseta de l'Esquella i el primer pic d'Engorgs i tornada cap al refugi.

dijous, 20 de juny del 2019

REFUGE des Bésines (Ariege)

Anem fins a l'Hospitalet Près-l'Andorre amb molta boira baixa i un dia més aviat fresc, agafem el camí del GR107, és un recorregut molt maco,  que arriba a l'estany des Bésines, continuem cap al refugi, jo no hi havia estat mai però feia molt temps que el volia veure.
La tornada la fem pel mateix camí.

 


diumenge, 16 de juny del 2019

LES 7 TINES del Llobregat

Com cada any, el Martí prepara una sortida pels de Palamós, aquest any ha volgut que veiessin les Tines que  es troben  a la vall del Moncau, situades al riu Llobregat.

dissabte, 1 de juny del 2019

PUIG TERRERS (Capcir)

Avui dissabte, també tenim un dia esplèndid, sense gaire calor i molta neu per trepitjar.