dimecres, 20 de juny del 2018

diumenge, 17 de juny del 2018

PEDRAFORCA

Diumenge..., un dia esplèndid!!
El Martí i jo, ens trobem amb un grup de Palamós per anar a fer el Pollegó Superior del Pedraforca per Gósol.
És un recorregut costerut però sense pèrdua, està molt ben marcat com a PR. Tenim un dia assolellat fins a l'enforcadura, a partir d'aquí ha anat pujant un boira que no ens ha deixat contemplar la vista, però ens ho hem passat molt bé amb la gent de Palamós i ens agradaria repetir...


dijous, 14 de juny del 2018

MOIÀ-VALL de MARFÀ-MOLÍ de BROTONS

Abans d'entrar a Moià i davant de la depuradora, que queda a mà dreta, surt una pista de terra, al costat esquerra, l'hem seguit un tros amb cotxe fins trobar un lloc per aparcar.
Hem seguit la vall de Marfà fins arribar a una bifurcació on hem girat a l'esquerra però ens ha portat a baix el riu, que no hem pogut travessar, ja que portava molta aigua, hem tornat a desfer el camí per anar a trobar la pista principal, per veure si podíem anar al molí de Brotons pel costat dret, i hem trobat un camí on estava indicat i l'hem seguit.
És la primera vegada que anem per aquesta zona i sincerament hem fet i desfet camí per poder arribar on volíem, ja que el recorregut no està gaire marcat, només molt de tant en tant trobes un indicador.