dissabte, 19 de maig del 2018

ARMÈNIA Senderisme i cultura.

Un dels viatges que organitza la UES per aquest 2018, és el d'Armènia, un dels països amb una història cultural de les més antigues.
Hem fet una estada d'una setmana compaginant cultura i senderisme, caminant per paratges fantàstics i visitant llocs d'una història mai explicada.

dijous, 17 de maig del 2018

SANTA FE DEL MONTSENY

Hem sortit del punt d'informació, de Can Casades, i hem agafat el camí de la dreta que ens ha portat al pantà de Santa Fe. Un cop acabada la presa amb girant a la dreta, seguint el camí que indicava. Riells, per anar a veure la Font de Baladrell.


dijous, 10 de maig del 2018

MATAGALLS

Fa temps que no anava al Matagalls, i hem buscat una ruta que no hagéssim fet. Hem sortit del coll de Bordoriol, on hi ha un aparcament i una caseta d'informació, aquest itinerari porta cap el coll Pregon i d'allà cap al Matagalls, és un recorregut molt costerut, però sense cap dificultat, tot i que degut a la boira no van veure la creu fins quasi topar-nos de nassos.
La tornada la fem per un corriol en forta baixada i que mena a la font dels Mosquits i la font de Llops, per l'obaga amb un bosc de faigs i avets.
Hem fet una distància d'uns 10 quilòmetres, amb un desnivell de 654 metres, ha estat una bona matinal de dijous!!