dijous, 26 d’abril del 2018

GUALBA

Anem a veure gorgs, després de les pluges segur que tenen molta aigua.



divendres, 20 d’abril del 2018

RIELLS DEL FAI-MONESTIR SANT MIQUEL DEL FAI

Després de les pluges segur que els gorgs estan plens d'aigua, i decidim anar  a Riells del Fai, on començarem la caminada, agafem direcció a la Madella, però no hi passem pel costat sinó que anem a agafar el curs del riu Tenes, per poder veure els gorgs que hi ha durant el recorregut, i que ens porta a l'antiga central hidroelèctrica, des d'aquí desfem una mica el camí per anar a buscar el que porta al Monestir de Sant Miquel del Fai, ara tancat per obres, tot i que s'arriba fins a la mateixa entrada.
Per tornar desfem el camí que hem fet per pujar.

dimecres, 18 d’abril del 2018

"A CENT CAP ALS 100"

Dins el projecte: Marxa Nòrdica i Cicle Passejades Gent Gran-DIBA, "A Cent cap als Cent", ahir amb un dia esplèndid, i per tercera vegada,  vaig col.laborar  juntament amb 7 instructors/es més, al tastet i caminada per la Serra de Gallecs, a Mollet.

Ha estat una experiència formidable, pels companys i per la gent que hi ha participat.

El grup d'instructors/es

dissabte, 14 d’abril del 2018

PENELLES

Un dissabte diferent..., amb la secció de Cultura de la UES, fem la visita al poble de Penelles porta del sud-est de la comarca de la Noguera, límit amb l'Urgell i el Pla d'Urgell, als peus de la serra de Bellmunt-Almenara on comença la plana d'Urgell.

Hem fet una caminada pel nucli de Penelles, guiats pel Marcel, que ens porta a admirar els Murals d'Art Rural fet per diversos artistes de tot el món, i que cada any es repeteix i que amb el nom de  Festival el GarGar, es celebra en el mes de maig.

Hem completat la sortida urbana amb una caminada cap al nord del terme, una mitja hora caminant que ens porta a la Rocafinestres, on hi ha una vista privilegiada del Montsec i Prepirineu, avui ben nevats i la plana de Lleida, tot i que aquest cop la visibilitat era un xic justa. 

Més tard ens assebentem que som el primer grup que fem la caminada fins a Rocafinestres.

Una sortida diferent però alhora molt interessant.