dissabte, 20 de gener del 2018

ESQUÍ MUNTANYA

Hem anat a Tuixent-La Vansa per començar a fer una mica d'entrenament d'esquí de muntanya, fa temps que no em fem i hem començat, amb la Maria, a fer una sortida sencilla. Des de l'estació hem seguit el camí de les raquetes que passa pel refugi de l'Arp cap als Clots de Rebost i fins a dalt del Prat Llong i hem baixat pel tallat focs amb una neu fantàstica.


diumenge, 14 de gener del 2018

MURA-ROCAFORT-TALAMANCA

Sortim del bonic poble de Mura des de l'església de Sant Martí, creuem la riera de Nespres i remuntem paral.lels al torrent de Reixach, arribem a un punt on en un gran revolt a la dreta, ens desviem una mica agafant el camí de l'esquerra per anar a veure el Forn de Blanquerna, desfem el camí fins on ens haviem desviat i continuem pujant pel camí de la dreta allunyant-nos del torrent fins arribar a la Creu de la Vila, és un coll on canviem de vessant i ja cap al Puig de la Balma, i després cap a Rocafort i Talamanca. 

Camí de Talamanca

LES FOTOGRAFIES

dimecres, 3 de gener del 2018

VOLTA AL TOSSAL D'ISÒVOL

Sortim del mateix poble d'Isòvol al final del carrer, direcció Bellver hi ha una pista que s'enfila a la muntanya i que va per sobre de la carretera nacional fins endinsar-se a la vall del riu Duran i que ens portarà fins el poble d'Olopte i d'allà tornem cap a Isòvol. És una bonica matinal.