diumenge, 9 de juliol del 2017

PIC D'ALBA (Pirineu Aragonés)

Avui diumenge dia 9 sortim del refugi de la Renclusa a les 6 del matí amb la intenció de fer el Pic d'Alba, tot i que el temps no pinta massa bé, decidim anar fent..., i anant... anant, arribem al cim.
Ha estat un cap de setmana intens, però hem fet un bon entrenament per les vacances!!

dissabte, 8 de juliol del 2017

ANETO (Pirineu Aragonés)

Divendres sortim cap a Benasc per anar a dormir a la Renclusa, el grup que anirem junts de vacances, per fer una mica d'entrenament, volem fer l'Aneto, és un senyor cim..., ja pujar els Portillons s'ho val. El temps no ens acompanya gaire però fins que no arribem a la gelera s'aguanta bé, però passant-la comença a ploure..., para de ploure..., pedregar, i un cel negre sobre el cim, anem continuant i quan ja falta uns metres pel pas de Mahoma, els piolets comencen a xiular..., pels de punta..., i no vegis les persones que ja estaven al cim passan el pas de Mahoma volant i tots cap avall, ens parem a menjar una mica abans de passar el Portilló Superior, i llavors surt el sol!! bé són coses que passen a la muntanya però tot i així ha estat un bon entrenament, i demà més


diumenge, 2 de juliol del 2017

PUIGPEDRÓS (Cerdanya)

Avui el dia es presenta una mica millor i aquest cop tornem per fer el Puigpedrós però per la via normal, ja que és diumenge i hem de tornar cap a casa.
Sortim del refugi de Malniu, el recorregut no té pèrdua, el primer tros és el GR11 fins arribar a un punt que es deixa es puja pel serrat de les Perdius Blanques, es passa pel pic de les Molleres del Puigpedrós i el Puigpedrós. Avui sí que l'hem fet, i dos pujades al cim, el primer amb bastant fred, hem esperat sota les pedres que formen el cim i quan ha sortit un raig de sol..., l'Àngel se li ha acudit de tornar a pujar, per això de l'aclimatació..., i ja ens tens cap amunt de nou.
Com que hi ha molt trànsit la baixada la fem pel camí que va a parar a l'estany de Malniu, és més curt tot i que és més dret i la primera baixada un tarteram.

2 de juliol al Puigpedrós amb un fred que pela...!!!!

dissabte, 1 de juliol del 2017

VOLTA ALS REFUGIS

Des de la Cerdanya anem cap a Meranges i fem un tros de pista fins arriba al Pla de Campllong, on deixem el cotxe. Volem fer el Puigpedrós fent una circular.
El dia de moment es presenta bé, comencem a pujar primer per una pista de terra que travessa el pla per arribar a enllaçar amb un camí molt marcat i que va pujant pel bosc de Llessà, i més amunt pel bosc de Corniols que ens portarà a la pleta d'Engorgs i al refugi lliure  de Folch i Girona (FEEC) i que també coneixem com el refugi d'Engorgs, aquí ens trobem amb una boira espesa i cosa insòlita pel mes de juliol..., està nevant, vent i molt fred, això fa que canviem de plans i per caminar una mica més anem cap al refugi de Malniu, després d'haver esmorzat.
Un cop al refugi baixem pel camí de les Devesses fins a trobar la pista que va cap al refugi i ens queden 3,5 quilòmetres de pista fins arribar al pla de Campllong on tenim el cotxe.