diumenge, 25 de juny del 2017

TOSSAU de MAR (Val d'Aran)

Divendres, i sortim a la tarda cap a Vielha on dormirem i dissabte anirem cap al refugi de la Restanca amb la intenció de passar-hi la nit i el diumenge anar a fer el Tossau de Mar, un cim que està a la llista del repte dels "100 cims" de la FEEC i que ens falta a uns quants de nosaltres.
Bons companys i amics que han volgut acompanyar-me a fer aquest cim, que ha estat un molt bon entrenament per les vacances.


dissabte, 24 de juny del 2017

REFUGI RESTANCA - coll de CRESTADA

Aquest cap de setmana volem anar a fer el Tossau de Mar, dissabte al matí anem cap al refugi de la Restanca on tenim previst fer nit, arribem a mig matí i per no estar-nos al refugi anem a estirar les cames una estoneta per fer temps per sopar..


tot fent passem per l'estany del cap de Port i ens arribem fins al coll de Crestada i uns quants encara tenien forces i s'arribem fins el Montardo, per ser una passejada hem fet un bon desnivell.

dissabte, 17 de juny del 2017

TRAVESSA per ERISTE-BATISIELLES

Com cada any fem la sortida que anomenem de "La Carme" per la vall d'Eriste hem anat a dormir al refugi d'Àngel Orus (Aragó) fent travessa cap a la Vall de Betisielles, un recorregut llarg, sobretot el de la vall de tornada, però molt maques les vistes.