diumenge, 28 de maig del 2017

PIC D'EINA (Cerdanya)

Continuem l'entrenament, avui cap al Pic d'Eina. Sempre l'havia fet per Núria i aquest recorregut des de la Cerdanya francesa per la Vall d'Eina no ho havia fet mai, i realment és molt bonica aquesta vall.
No poso cap explicació del recorregut per ser molt fàcil i sense pèrdua.


dissabte, 27 de maig del 2017

PICS DE COLLROIG (Cerdanya)

Sortim de Llívia cap a Ur, cap a la vall d'Angostrina on a uns 5 quilòmetres hi ha l'esglèsia romànica de Sant Martí d'Envalls, on aparquem el cotxe.


Comencem a caminar per una pista de terra que ens portarà a la pleta de les Escaldes (1760m) és una amplia clariana amb una cabana.


anem pujant cap al ras del Carlit on ja veiem el nostre objectiu, estany de Collroig i cap amunt fins arribar al cim.




dimecres, 24 de maig del 2017

TURÓ DE MONTSORIU (Selva)

Aquest turó de Montsoriu està a la llista del repte dels "100 cims", tot i que ja el tinc puntuat acompanyo en el meu germà que encara no el té.
Des de Sabadell per l'AP7 i sortim direcció Breda per la GI552, passem aquesta població i anem cap al Coll de n'Orri, on aparquem el cotxe. És una caminada curta entre bosc de carrasques i sureres, molt ben senyalitzada fins arribar al castell, d'estil gòtic i que ha passat un any del primer cop que vaig venir, i la restauració en aquests moments està parada.

Castell de Montsoriu

dilluns, 22 de maig del 2017

FESTA DELS "100 CIMS"

La UES acull la Festa Anual que fa la FEEC referent al "Repte dels 100 cims".
En dues activitats, una caminada pels rodals de Sabadell i un recorregut per la ciutat per visitar llocs emblamàtics de la nostra ciutat.

Ha tingut molt bona acollida i s'ha acabat amb un dinar a Can Jonqueres, prèvia visita al Centre d'Informació de Muntanya.


dijous, 4 de maig del 2017

FERRADA TERESINA (Montserrat)

Hem canviat l'activitat, avui anem a fer la ferrada que hi ha a Montserrat, la Teresina. Tot i que he fet unes quantes ferrades, una mica per tot arreu, aquesta no l'ha he fet.
Un recorregut llarg i a trams exigents però he gaudit molt i poses a prova la teva resistència.





dimecres, 3 de maig del 2017

PUNTA DE MONTMENEU (Segrià)

Anem cap al Segrià a fer un dels dos cims que hi ha en aquesta comarca i que el meu germà no ha fet.
Lleida, Maials, carretera a Granja d'Escarp, a uns 4 km trencall cap a la nostre esquerra direcció Mequinensa (camí de les mines), a Lo Collet s'acaba l'asfaltat aparquem el cotxe.

Hem de tornar enrera per la pista asfaltada uns 100 metres i a la nostre esquerra surt una pista que porta al Mas de Siqué, la seguim deixant tots els trencalls, després de l'indicador "la Monja" la pista fa un gir cap a l'esquerra, seguim tot i que ens allunya momentàniament del cim, arribem a un trencall que indica "Montmeneu" l'agafem i seguim fins arribar a una antena, a pocs metres surt un corriol que ens porta al cim.
El dia no està molt clar i decidim tornar pel mateix recorregut, tot i que acabem sense mullar-nos, per mig d'uns caps fruiters plens de fruits.