divendres, 28 d’abril del 2017

SANT HONORAT (Alt Urgell)

Tornem cap a Oliana aquest cop volem fer el roc de Sant Honorat, una circular. Sortim de nou de Can Boix però per la pista de la dreta que va a l'ermita de Santa Maria de Castell-Llebre, i continuem, ara si en trossos de forta pujada fins a trobar el camí que ve pel barranc de Font Viva, que és per on tornarem, i des d'aquest punt ja veiem el nostre objectiu.

 




divendres, 21 d’abril del 2017

ROC DEL COGUL (Peramola)

Amb el Martí hem anat cap a Peramola i hem fet un bonic recorregut sortint des de l'hostal del Boix i seguint les indicacions del Roc del Cogul, abans d'arribar al cim hem fet la volta per sota del Roc del Corb, passant per coll de Mu.
Molt bones vistes del pantà de Rialp.


dimecres, 12 d’abril del 2017

LA PLANA-CASTELL-ANTIST-ESTAVILL-LA POBLETA

Avui hem anat amb la Mercè i el Jordi a fer el segon recorregut per la sortida de Cap de Setmana a la Vall Fosca.
Hem sortit caminant des de La Plana de Mont-rós hem pujat cap a la mina Eureka, Castell, ja més suau cap a Antist, seguim ja en baixada cap a Estavill , i fins a La Pobleta de Bellveí.

Recorregut de 10,8 km
Desnivell 441 m
Temps 3h, 30 minuts, parades a part

Bonica sortida amb bona panoràmica i interessant visita a les mines.






dimarts, 11 d’abril del 2017

CAPDELLA-SALLENTE-CAPDELLA

Avui amb la Mercè hem anat a preparar la propera sortida de Marxa Nòrdica de la UES.

Hem sortit de Capdella per un camí molt bonic fins el Pla de Tuberia, per carretera fins a Sallente. Hem donat la volta al pantà i hem retornat pel mateix itinerari de pujada.


dissabte, 8 d’abril del 2017

Cales Perdudes del Baix Ebre

Avui he anat amb la Secció de Cultura a fer un recorregut des del castell de Sant Jordi d'Alfama fins a l'Ametlla de Mar, i la idea que tenia de les platges de la Costa Daurada, llargues i planes..., avui ha canviat, ja que tot el recorregut per aquest camí de Ronda ha estat per cales solitàries i algunes de difícil accés. Tot una sorpresa !