diumenge, 31 de gener del 2016

MONTGROS (Anoia)

Sortim de Sabadell cap a Collbató i anem cap a la Vinya Nova on deixem el cotxe. Seguim un tros de pista fins arribar a trobar el camí dels Francesos, hi ha una porta/tanca, anem pujant tot seguint el PR fins arribar al coll de l'Ajaguda, aquí agafem el camí que surt a la dreta i que ens porta a la canal del Migdia, girem a l'esquerra i on hi ha unes fites molt altes, pugem al marge dret i seguim un camí que va travessant tota una sèrie de pendents rocoses, on s'ha d'anar alerta, fins arribar al cartell que diu "coma dels Naps i Montgròs", que en poca tros ens porta dalt del cim.
Tornem al petit collet que porta al cim, i baixem pel costat contrari al que hem pujat fins al clot del Migdia i a partir d'aquí anem baixant per la canal del Migdia fins arribar al trencall on hi ha un cartell "Camí dels Francesos i Can Jorbà" aquest tros és el mateix que el camí que hem fet de pujada.

dissabte, 23 de gener del 2016

PUIG PUNÇO

Fem aquesta sortida per veure com està el recorregut que volem fer el dia 21 de febrer, dia que fem la sortida mensual de la Secció de Marxa Nòrdica, amb raquetes.
Sortim de l'estació d'esquí de fons d'Aransa, tot el recorregut està senyalitzat, fins arribar al coll de Queralt, en aquest punt la senyalització va cap al Mirador del Pla de Llet, però nosaltres el deixem hi ens enfilem cap al coll Alt i d'allà cap al Puig Punço.

dimecres, 20 de gener del 2016

L'ENCLUSA (Osona)

Continuo sortint acompanyant al meu germà i en Pere a fer cims que estan a la llista dels "100 Cims" i que jo ja els tinc validats.
Anem a Taradell, deixem el cotxe aparcat a la carretera de Viladrau direcció la Roca, i agafem el camí que porta a l'ermita,  de Sant Quirze de Subiradells, romànica del S.XI., anem en direcció a la font de Ravató, no hi ha pèrdua perquè seguim el PR-C 42 que correspon als Senders de Taradell, que passa per tota la cinglera fins arriba al trencall, que està indicat, "L'Enclusa"
Reculem una mica per baixar a un camí que passa per sota l'Enclusa i anem cap al coll de Mansa, s'ha de creuar la carretera, i d'allà cap avall per una pista ampla fins a trobar el trencall que porta cap al Castell d'en Boix o Taradell.
Des del castell agafem el camí que està indicat amb una senyal vermella en forma d'un 8 mal tancat, és la marca "El Camí" que ens portarà de nou a Taradell.

dimecres, 13 de gener del 2016

PEDRACASTELL (Maresme)

Avui cap al Maresme a buscar un altre dels cims de la llista dels "100 CIMS" de la Feec, perquè els companys el puguin registrar.
Des de Sabadell direcció Barcelona per anar a buscar la C-32 i passat Mataró sortir per anar cap a la N-II fins a Canet de Mar. Hem arribat en cotxe fins el Santuari de la Misericordia on hem aparcat. Sortim des del Santuari per la nostra dreta, al primer cantó girem a l'esquerra i sempre amunt arribem a la Creu de Pedracastell. Tot és pista i no hi ha pèrdua.

dissabte, 9 de gener del 2016

ROCA ROJA (Noguera)

Des de Sabadell cap a Pons, port de Comiols i poble de Benavent, aquí aparquem els cotxes. Aquesta sortida és preparatòria, la Maria necessitava preparar una sortida per una colla d'amigues i el lloc triat ha estat la Roca Roja, avui l'acompanyem per ensenyar-li el recorregut i passar una estona agradable tots junts.

dimarts, 5 de gener del 2016

SANT PERE MARTIR

Abans de Reis..., i la feinada que m'espera, vaig a fer una matinal amb dues amigues meves, per posar-nos una mica al dia...
Anem des de Sabadell amb tren cap al peu del Funicular i cap al camí de les Aïgues i d'allà cap a Sant Pere Martir, és un cim de la llista dels "100 CIMS" i la Montse encara no l'ha fet.