diumenge, 26 de juliol del 2015

PIC DE LA FONT BLANCA o SIGUER (Andorra)

Sortim del Refugi Borda de Sorteny i agafem la carretera que va a les pistes d'Ordino-Arcalís, abans de que la carretera passi a l'altra costat, entrem a mà dreta on hi ha l'antiga carretera i aparquem el cotxe. Sortim de la borda Castellar, i puguem al costat del riu, del Comís Vell, direcció la portella de Rialb i des d'aquí anem agafant alçada cap al pic de la Font Blanca o Siguer.
La baixada la fem per el Castellar.

dilluns, 6 de juliol del 2015

CAP DE L'ENTORN (Andorra)

Es va al poble de Ransol, s'hi arriba per la carretera general que va cap al Pas de la Casa, es travessa el poble i cap a la Vall de Ransol, quan s'arriba al pont de Mos s'agafa la pista de la dreta que va fins a la Borda del Marticella, aquí deixo el cotxe.
El recorregut està molt marcat fins arribar al final d'una pujada on hi ha una indicació cap als estanys, el camí segueix cap a la dreta, s'arriba als estanys. Jo vaig anar a buscar el camí que ve de Cabana Sorda i per la carena vaig pujar fins a un petit turó cota 2679, i vaig girar cap a l'esquerra i tot seguint la carena vaig anar a trobar la collada del Clot Sord i cap al Cap de l'Entorn.

dissabte, 4 de juliol del 2015

EL CARLIT (Cerdanya)

S'apropen les vacances d'estiu i ens hem d'entrenar una mica abans d'anar als Alps, per això el grup hem decidit fer el Carlit per la vall de Lanós, el recorregut és una mica més llarg que per la via normal, des de les Boulloses, total uns 19 quilòmetres.
Deixem el cotxe al segon aparcament de la Vall de la Fontviva i enfilem tot dret cap a trobar el GR que va cap a l'estany de Lanós, no arribem a l'estany sinó que un cop es travessa un pont de fusta, deixem a la nostra esquerra l'estany  i ja el camí et porta directe cap a la canal final, bastant dreta però en camí i sense perill,  que arriba al Carlit,