dissabte, 28 de juny del 2014

TRAVESSA NÚRIA-SETCASES

Com cada any fem una sortida anomenada de la "Carme" i aquest any farem la travessa de Núria a Setcases. Alguns de nosaltres hem aprofitat per fer el Torreneules, i també aprofitant que estavam a prop hem fet el Pic de l'Infern, tots dos cims dins del repte dels "100 Cims".
Sortim de Queralp uns a peu i altres amb el cremallera per poder anar al Torreneules. Ens tornem a trobar tots als refugi de niu d'Àliga on hi passarem la nit.
Diumenge a les set, hora que haviem decidit sortir el temps era horrible però tot i així decidim anar cap al coll de Nou Creus, un cop allà ja no plovia i continuem cap al coll de Carançà i coll de Tirapits, baixem cap a la cabana del mateix nom per menjar una mica, el temps ja havia millorat i per tant anem cap el Pic de l'Infern.

dissabte, 14 de juny del 2014

CATEDRAL DE L'AIGUA (Figueres)

Tot i no ser una excursió pròpiament de muntanya, la publico perquè és molt interessant fer aquesta visita al Castell de Sant Ferran. 
Hem caminat una mica pel  perímetre del Castell que té tres quilometres, esperant l'hora de poder fer la visita amb 4x4 del castell per tot el fossar, entrar a les galeries de contramines i finalment fer la passejada per les galeries de la cisterna d'aigua que es troba al patí d'armes, amb una zòdiac.