divendres, 28 de març del 2014

PIC DE PADRONS

Avui tornem a tenir bon dia, potser una mica més fred, però esplèndid. Ho volem aprofitar, ens trobem amb el Josep Manuel i el Josep a Puigcerdà i tots cinc anem cap al coll de Puymorens i d'allà cap a l'aparcament on es deixen els cotxes per començar la pujada cap al Padrons.

dijous, 27 de març del 2014

PIC DE LA MINA

Avui sí que el farem..., ja que tenim un temps esplèndid !!!
Sortim de l'aparcament del coll de Puymorens, per una pista blava cap al fons de la vall, ens enfilem per la nostra dreta i cap a la carena. Hi ha moltíssima neu i bona.
Quina baixada ens espera !!!

divendres, 14 de març del 2014

PUIGMAL D'ER

Hem anat a l'estació d'esquí de Puigmal d'Er per veure si podíem anar cap al Puigmal de Lló, però s'ha de fer els quatre quilometres que porten fins a l'entrada de la vall, perquè l'estació està tancada i no està oberta la pista, llavors decidim pujar per les pistes d'esquí. Tota la carena que porta als darrers 200 metres de pujada final cap al cim no hi ha neu.

dijous, 13 de març del 2014

PUIGLLANÇADA de nou

Aprofitem l'anada cap a la Cerdanya per intentar de nous el Puigllançada, aquest cop el temps ens acompanya i arribem al cim amb sol.

dissabte, 1 de març del 2014

LA CARABASSA

Fa un dia esplèndid, després d'una bona nevada,  i encara que una mica tard anem cap a Meranges a fer una mica d'esquí de muntanya i raquetes cap a la Carabassa.